Упаковка: 1 l və 5 l
Источник: Türkiyə
Активный ингредиент: Hayvansal Menşeli Aminoasit ; Organik Madde: %50 Organik Karbon (C): %25 Organik Azot: %7; Serbest Aminoasitler: %16 pH Aralığı: 5-7
|
Bitkilər |
Torpaqdan |
Yarpaqdan |
Tətbiq zamanı |
|
Pomidor, bibər (istixana) |
2-3 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
dəyişdirmə 7 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Pomidor, bibər (tarla) |
1-2 lt / da |
200-300 ml /da |
dəyişdirmə 7 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Xiyar, balqabaq, yemiş, qarpız, Badımcan (istixana) |
1,5-2 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
dəyişdirmədən 5 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Xiyar, balqabaq, yemiş, qarpız, Badımcan (tarla) |
1-2 lt / da |
250-300 ml /da |
dəyişdirmədən 5 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Tərəvəz damcı suvarma tətbiqləri |
1,5 lt / da |
500 ml /da |
dəyişdirmədən 5 gün sonra bütün inkişaf dövrü ərzində həftədə 1 dəfə tətbiq |
|
Limon, portağal, naringi, qreypfrut |
2 lt / 100 lt su ilə |
150-300 ml / 100 lt su |
çiçəklənmədən əvvəl 15-20 gün arayla 7 dəfə tətbiq |
|
Alma, armud, heyva |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200-400 ml / 100 lt su |
tam vegetativ inkişaf dövründən başlayaraq 15 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Şaftalı, albalı, ərik |
2 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
erkən çiçəkləmə dövrü ilə 15-20 gün arayla 3 dəfə tətbiq |
|
Bağ, sitrus bitkiləri |
1 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
yaz tumurcuğu dövründən başlayaraq 15-20 gün arayla 3 dəfə tətbiq |
|
Kahı (istixana) |
2 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
dəyişmədən 5 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Kahı (tarla) |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
150-250 ml /da |
dəyişmədən 5 gün sonra 20 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Gavalı |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
100 ml /100 lt su |
tam vegetativ inkişaf dövründən başlayaraq 20 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Kartof |
2,5 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
cücərmədən 25-30 gün sonra, 20 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Lobya, yaşıl noxud, mərci, noxud, soya |
1 lt / 100 lt su ilə |
250 ml /da |
3 yarpaq dövründən başlayaraq 15 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Fındıq |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
250-400 ml / 100 lt su |
(QEYD: Dekar başına aşağı həcmli su tətbiqləri üçün yüksək doza tövsiyə olunur.) |
|
Püstə, qoz, şabalıd |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
erkən çiçəklənmə dövrü ilə 15 gündə bir tətbiq |
|
Banan |
2 lt / 100 lt su ilə |
200 ml / 100 lt su |
çiçəklənmə başlanğıcı və 30 gün sonra olmaqla 2 dəfə tətbiq |
|
Şəkər çuğunduru |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
2 yarpaqlı dövründən başlayaraq 15 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Çiyələk (istixana) |
2,5 lt / 100 lt su ilə |
200-400 ml / 100 lt su |
tam vegetativ inkişaf dövründən çiçəklənmə dövrünə qədər 3 dəfə tətbiq |
|
Çiyələk (tarla) |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / 100 lt su |
tam vegetativ inkişaf dövründən çiçəklənmə dövrünə qədər 3 dəfə tətbiq |
|
Kəsmə çiçək |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200 ml / 100 lt su |
cücərmədən 20-30 gün sonra 15 gündə bir 3-4 dəfə tətbiq |
|
Buğda, arpa, çəltik |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
300-500 ml /da |
qardaşlaşma dövrü ilə 3 dəfə tətbiq |
|
Qarğıdalı |
2 lt / 100 lt su ilə |
300-500 ml /da |
4 yarpaqlı dövrü, 6 yarpaqlı dövrü və püskülün formalaşması ilə ümumilikdə 3 dəfə tətbiq (3-cü tətbiq bu dövrdə insektisit tətbiqi varsa) |
|
Günəbaxan |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200 ml /da |
1-ci tətbiq 4-6 yarpaq dövrü, 2-ci tətbiq 20 gün sonra |
|
Pambıq |
1 lt / 100 lt su ilə |
200 ml /da |
|
|
Kök |
1 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml /da |
cücərmədən 25-30 gün sonra 20 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Soğan, sarımsaq |
1,5 lt / 100 lt su ilə |
200-300 ml / da |
erkən yumru formalaşmasından başlayaraq 20 gündə bir 3 dəfə tətbiq |
|
Yerfıstığı |
1 lt / 100 lt su ilə |
250 ml /da |
3 yarpaqlı dövründən başlayaraq 15 gündə bir 3 dəfə tətbiq |