Packing: 1 l , 5 l və 20 l
Origin: Türkiyə
Active ingredient: Toplam Organik Madde: %40 Organik Karbon: %18 Toplam Azot: %4 Potasyum Oksit: %1
|
Bitkilər |
Tətbiq zamanı |
Yarpaqdan |
Torpaqdan damlama suvarma ilə |
|
Pomidor, bibər, badımcan, xiyar, yemiş, qarpız, balqabaq |
Meyvələrin inkişaf dövründə 3-4 dəfə tətbiq edilir. |
150-200 cc / da 100 lt su |
500-600 cc / da 1 ton su ilə |
|
Çiyələk |
Meyvələrin inkişaf dövründə 2-4 dəfə tətbiq edilir. Meyvələrin inkişaf dövründə 3-5 dəfə tətbiq edilir. |
200-250 cc / da 100 lt su |
600-650 cc / da 1 ton su ilə |
|
Bağ, sitrus bitkiləri |
İncə kövrək dövründə. Böyük kövrək dövründə 2 dəfə tətbiq edilir. Şirin su yürüşü dövründə əvvəl və sonra 2 dəfə tətbiq edilir. Məhsul yığımından 7-10 gün əvvəl tətbiq edilir. |
150-200 cc / da 100 lt su |
500-600 cc / da 1 ton su ilə |
|
Banan |
İnkişaf dövrü boyu tətbiq edilir. |
150-200 cc / da 100 lt su |
500-600 cc / da 1 ton su ilə |
|
Sitrus meyvələri, meyvə ağaclarında |
Meyvələrin inkişaf dövründə 3-4 dəfə tətbiq edilir. Meyvə rənglənmə və dadlanma dövründə 2-3 dəfə tətbiq edilir. |
200-250 cc / da 100 lt su |
600-650 cc / da 1 ton su ilə |
|
Zeytun |
Meyvələr noxud böyüklüyündə olduqda 15-20 gün ara ilə 2-3 dəfə tətbiq edilir. Çəyirdək sərtləşməsi dövrü və sonrası 2-3 dəfə tətbiq edilir. Rənglənmə dövrünə girərkən 20 gün ara ilə 2 dəfə tətbiq edilir. |
100-150 cc / da 100 lt su |
400-500 cc / da 1 ton su ilə |
|
Qarğıdalı, günəbaxan |
Vegetativ inkişaf dövrü boyu tətbiq edilir. |
200-250 cc / da 100 lt su |
600-650 cc / da 1 ton su ilə |
|
Kartof, şəkər çuğunduru, kök |
Yumru inkişaf dövründə 3 dəfə tətbiq edilir. |
250-300 cc / da 100 lt su |
600-700 cc / da 1 ton su ilə |
|
Buğda, arpa, çəltik, kanola |
Vegetativ inkişaf dövrü boyu tətbiq edilir. |
100-150 cc / da 100 lt su |
|
|
Pambıq |
Qoza əmələ gəlmə dövründə 2-3 dəfə tətbiq edilir. |
200-250 cc / da 100 lt su |
600-650 cc / da 1 ton su ilə |
|
Lobya, noxud, mərci |
Vegetativ inkişaf dövrü boyu tətbiq edilir. |
150-200 cc / da 100 lt su |
500-600 cc / da 1 ton su ilə |
|
Soğan, sarımsaq |
Baş inkişafı dövründə 2 dəfə tətbiq edilir. |
100-150 cc / da 100 lt su |
400-500 cc / da 1 ton su ilə |
|
Fındıq, qoz, püstə |
|
250-300 cc / da 100 lt su |
600-700 cc / da 1 ton su ilə |
|
Yarpaqları yeyilən tərəvəzlər (kahı, kələm və s.) |
Bitki boyu 8-10 sm olduqda tətbiq edilir. |
250-300 cc / da 100 lt su |
600-700 cc / da 1 ton su ilə |